Wilt u meer tijd voor ondernemen?

Wilt u meer tijd voor ondernemen?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Over ons

Bodewes Administratie en Belastingadvies B.V.

Bodewes Administratie en Belastingadvies B.V. is al meer dan 25 jaar actief  voor particuliere klanten en het MKB. Wij kenmerken ons door persoonlijke aandacht voor ieder van onze klanten.

Van starter tot grote BV of particulier iedereen verdient de aandacht die zij nodig hebben. Dit op een persoonlijk niveau en op een zo helder mogelijke manier. Onze klanten moeten zich  welkom voelen als ze bij ons binnen lopen of om telefonisch wat vragen te stellen.

Wilt u eens nader kennis maken of heeft u vragen wat de mogelijkheden voor u zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

” Persoonlijk, helder en een advies op maat voor al onze klanten, daar staan wij bij Bodewes Administratie en Belastingadvies voor.”

Onze diensten

Bedrijfsadministraties voor MKB

Boekhouding voor het Midden- en Kleinbedrijf, ten behoeve van de aangifte van de omzetbelasting en de verwerking van de BTW.

Loonadministraties

Opstellen van arbeidsovereenkomsten, verwerken van de salarisspecificaties, aangifte van de loonheffingen, aangifte van de pensioengegevens.

Belastingaangifte bedrijven en particulieren

Aangiften van de omzetbelasting en aangiften van de vennootschapsbelasting voor bedrijven. Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

Bedrijfsadviezen

Het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, en het inzichtelijk maken en het beheren van de debiteuren en crediteuren. Inzake het opstarten of opheffen van een onderneming, het uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten, of een wijziging van de rechtsvorm.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.