Over ons

Bodewes Administratie en Belastingadvies b.v.

Bodewes Administratie en Belastingadvies B.V. is al meer dan 25 jaar actief in de IJmond voor het MKB. Wij kenmerken ons door grote persoonlijke aandacht voor ieder van onze klanten en onze vriendelijke benadering.

Van starter tot grote BV, iedereen verdient de aandacht die zij nodig hebben. Dit op een persoonlijk niveau en op een zo helder mogelijke manier. Onze klanten moeten zich bovendien welkom voelen als ze bij ons binnen lopen als ze bijvoorbeeld hun stukken komen inleveren. Ook moet men zich vrij kunnen voelen om even telefonisch wat vragen te stellen, zonder dat de “teller” gaat lopen, wij zitten hier immers voor u!

Persoonlijk, helder en een advies op maat voor al onze klanten, daar staan wij bij Bodewes Aministratie en Belastingadvies met trots al meer dan 25 jaar voor!

Wilt u eens nader kennis maken, heeft u vragen betreffende de mogelijkheden of wilt u gelijk met de deur in huis vallen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om middels de gegevens op onze contactpagina een afspraak te maken.