VERHUIZING

Update 12 november 2013,

Wij zijn verhuisd!

Inmiddels zijn wij in ons vernieuwde kantoorpand getrokken aan de Wijkermeerweg in Beverwijk. Hier staan wij tot uw beschikking zoals u van ons gewend bent.

Update 1 november 2013,

Het moment van onze verhuizing komt nu snel dichterbij.

Vanwege de verhuizing is ons kantoor gesloten van vrijdag 8 november tot en met maandag 11 november.

Dinsdag 12 november staan we weer “fris en fruitig” tot uw beschikking op ons nieuwe kantoor op de Wijkermeerweg 23 b – 1948 NT Beverwijk.

Update september 2013,

Beste lezer,

Misschien heeft u het al vernomen, maar via deze pagina delen wij u officieel mede dat een verhuizing van ons kantoor aanstaande is. Door uitbreiding van het klantenbestand hebben wij het aantal medewerkers van het kantoor vergroot,  waardoor wij noodgedwongen opnieuw de boel zullen inpakken in verhuispapier en gaan verhuizen naar een grotere locatie.

Alweer 10 jaar lang zitten wij met ons kantoor gevestigd op de Plantage in Beverwijk. Een fijn kantoor op een goede plaats. Wij hebben er al die jaren met heel veel plezier gewerkt en onze klanten mogen ontvangen.

Ons nieuwe kantoor blijft gesitueerd in Beverwijk en behalve ons adres blijven onze overige contactgegevens ongewijzigd.

Het nieuwe adres zal per medio november zijn:

Wijkermeerweg 23 b
1948 NT – Beverwijk.

Via deze website houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen, als klant ontvangt u bovendien regelmatig een update via onze nieuwsbrief.

Voor vragen inzake de verhuizing kunt u contact opnemen middels onze contactgegevens

 

Geplande verhuis datum

 

Nieuwe adresgegevens

 

Laatste nieuwsbrief

 

Verhuis campagne

Uiteraard hoort er bij een verhuizing een passende bekendmaking.

Middels een verhuiscampagne,maken wij aan onze klanten, relaties en andere geïnteresseerde bekend dat wij gaan verhuizen. Graag houden wij via deze pagina u op de hoogte van deze campagne, vanaf de start tot de uiteindelijke realisatie!

Onder andere middels de afbeeldingen hiernaast.

 

Ons reclamebureau Bundelmedia realiseert deze campagne.

 

Foto’s

Uit den oude doos..

Onze vorige verhuizing vond plaats in 2003, wellicht herinnert u zich deze tijd nog?

Het was onze eerste grote verhuizing. We gingen weg uit het vertrouwde Wijk aan Zee en vertrokken zoals gezegd naar de Plantage in Beverwijk.

Al snel wiste wijzelf, en onze klanten, zich aan te passen aan de nieuwe situatie.

Gezien deze kennis verwachten wij dan ook dat na de verhuizing naar de Wijkermeerweg alles snel weer op zijn plek zal vallen.

De vorige berichtgeving van de verhuizing in 2003 vonden wij in ons archief, het leek ons leuk om deze ook nog met u te delen!