Startende ondernemers

Starters pakket A
€ 99,- per maand

– Je bent zelfstandig ondernemer.
– Je doet zelf je boekhouding,
– Wij controleren en doen btw-aangifte. 
Nu bestellen

Starters pakket B
€ 199,- per maand

– Jij hebt een b.v.
– Wij doen jouw gehele boekhouding.
– Jij kijkt 24/7 met ons mee.
Nu bestellen

Adviesbureau voor startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten is spannend maar vooral heel erg leuk. Vol energie in complete vrijheid aan de slag met plannen ontwikkelen en uitvoeren. Prachtig! Jammer van die verplichtingen op het gebied van administratie en belastingen. Het is waarschijnlijk niet iets dat bovenaan uw actielijstje staat.

Specialisten
Bij Bodewes werken enthousiaste professionals die alle benodigde administratie voor u kunnen verzorgen. Of delen daarvan als u dat liever heeft. We hebben ook belastingadviseurs in huis. Bodewes biedt dus één loket voor alle diensten op het gebied van financiële administratie, loonadministratie en belastingzaken. Dat is handig en overzichtelijk.

Specifieke branches
Wij hebben uitgebreid kennis en ervaring opgedaan in verschillende segmenten. Zo kunnen we u als starter nog beter van dienst zijn. Enkele branches waarin wij werken zijn onder meer: bouw- en klusbedrijven, management consultancy, horeca, transport, detailhandel.

Sparringpartner
Wij zijn er niet alleen maar voor uw boekhouding en belastingzaken. Wij zijn er ook voor u. Als u even wilt overleggen of sparren. Over of u moet investeren, kosten moet besparen of wel of niet al moet doorgroeien. Bij Bodewes denken we graag proactief mee met u en uw bedrijf. Tijdens het opstarten maar ook in de periode erna. U bent wel zelfstandig maar wat ons betreft niet alleen.

Bent u starter en spreekt onze manier van werken u aan? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar uw plannen en bekijken graag hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Vanuit ónze expertise en knowhow.
Maak een afspraak

“Door het advies en de begeleiding het eerste jaar konden wij ons bedrijf opbouwen.”
Reclamebureau Bundelmedia

“Door de persoonlijke benadering en sfeer voel ik mij thuis bij Bodewes.”
R. Klaassen, Cabana Events