Vacature ervaren salarisadministrateur

Ervaren Salarisadministrateur (24 tot 20 uur per week)

 

Bodewes Administratie en Belastingadvies BV is gevestigd in Beverwijk en biedt haar klanten al sinds 1983 de juiste balans tussen deskundig advies en persoonlijk contact.

De verscheidendheid aan klanten en diensten zorgt voor een uitdagende werksfeer in een leuke collegiale setting. Daarnaast biedt de huidige bedrijfsgroei een zee aan toekomstmogelijkheden.

Om de groei en kwaliteit van ons kantoor te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een:

Ervaren salarisadministrateur die affiniteit heeft met HR (24 tot 40 uur per week)

Als salarisadministrateur ben je samen met vier collega’s verantwoordelijk voor de volledige personeels- en/of salarisadministratie van onze verschillende klanten en werknemers. Speerpunt hierbij zijn uitzendkrachten en werknemers die vanuit het buitenland naar Nederland komen. Kennis van uitzend cao’s, inlenersbeloning en bijbehorende regelgeving is daarom onontbeerlijk.

Functie eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding PDL.
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van sociale verzekeringen en het arbeidsrecht.
  • Ervaring in de uitzendbranche is een pré.

Bodewes Administratie en Belastingadvies BV

Bodewes Administratie en Belastingadvies B.V. is al sinds 1983 actief in de IJmond voor het MKB. Wij kenmerken ons door grote persoonlijke aandacht voor ieder van onze klanten en onze vriendelijke benadering.

Van starter tot grote BV, iedereen verdient de aandacht die zij nodig hebben. Dit op een persoonlijk niveau en op een zo helder mogelijke manier. Onze klanten moeten zich bovendien welkom voelen als ze bij ons binnen lopen als ze bijvoorbeeld hun stukken komen inleveren. Ook moet men zich vrij kunnen voelen om even telefonisch wat vragen te stellen, zonder dat de “teller” gaat lopen, wij zitten hier immers voor hen!

Ben jij geïnteresseerd in de boven omschreven functie, stuur dan jouw sollicitatie inclusief CV en motivatie naar:

Carolien Adrichem

c.adrichem@bodewesadmin.nl